STRONGFIRST GIRYA 1

A StrongFirst által oktatott rendszer elveit a „kettlebell mai királya”, Pavel Tsatsouline alkotta meg. Az erő iskolája egy átfogó, egységes keretet kínál az erő és fittség területén. Az SFG 1-es szintű oktatói vizsgán nem pusztán a kettlebellek használatát tanítjuk meg. A leendő instruktorok megtanulják az erő alapelveit, melyek segítségével képessé válnak az erő megszerzésének, maximalizálásának és fenntartásának fortélyait alkalmazni és továbbadni.

STRONGFIRST GIRYA 2

Az SFG2 egy haladó edzők számára létrehozott vizsga, melyen kizárólag SFG-instruktorok vehetnek részt. Azaz az SFG 1-es szintű vizsga alapkövetelmény, ennek hiányában a jelölt jelentkezhet a képzésre. A vizsga követelményei szigorúak, ennek megfelelően komoly felkészülést kíván. A jelölteknek katonai nyomásban kell bizonyítaniuk erejüket. Az egykaros kettlebell-nyomásban férfiaknak testsúlyuk feléhez legközelebb eső kettlebellel, míg a hölgyeknek testsúlyuk harmadához legközelebb eső kettlebellel kell végrehajtaniuk e nem mindennapi erőmutatványt.

STRONGFIRST BODYWEIGHT

A saját súlyos edzés a variációk terepén egész egyszerűen kimeríthetetlen. Az SFB (StrongFirst Bodyweight) a gimnasztika egyedi megközelítése. Az erőfejlesztés legfrissebb kutatási eredményeit magabiztosan ötvözi az erőemelés fortélyaival, és évszázados harcművészeti technikákkal. A hatékony erőnövekedés céljából alkalmazza az elementáris légzési, és feszítési technikákat, melyek elsajátítása azonnali, mérhető erőnövekedéshez vezet. Az SFB mindemellett szervesen illeszkedik, mintegy belesimul az SFG rendszerébe.

STRONGFIRST LIFTER

Erőemelést a népnek! Korunkban, a funkcionális és sportág-specifikus edzés évszázadában ez a megközelítés visszásnak tűnhet. De miért ne? Miért edzenél másként, mint egy erőemelő, ha eredményeket akarsz? Eredményeket, melyek számukra működnek. Persze kisebb súly lesz a rúdon, de ami számukra működik, az neked is fog! Hiszen olyan gyakorlatokat és módszereket alkalmazunk, elveinknek megfelelően, melyek a legnagyobb hatással bírnak a köznapi és kivételes tevékenységek lehető legszélesebb skáláján.