Képzések

Képzések

STRONGFIRST GIRYA 1. INSTRUKTORI KÉPZÉS

Információk

Az erő a kettlebellel kezdődik. A kettlebell pedig a StrongFirst-tel.

A StrongFirst alapítója és elnöke, Pavel Tsatsouline több, mint egy évtizede fejleszti és finomítja a kettlebell instruktori képzést, valamint az edzési módszertant. Ezen 3 napos program során az SFG instruktor jelöltek elsajátítják az alapelveken nyugvó kettlebell edzési rendszerünket, a kettlebellek használatának helyes, biztonságos módját, valamint a kettlebell edzés másoknak történő tanításának módszerét.

Az SFG instruktori képzéseinket a bolygó legképzettebb kettlebell instruktorai tartják, akiket egyesével választott ki Pavel, vagy Brett Jones, Chief SFG. Minden jelöltnek magas szintet kell elérnie az erő, a mozgáskészségek és az oktatás terén egyaránt.

Az alábbi 6 alapgyakorlatot tanítjuk és teszteljük az SFG Level I instruktori képzés során:

 • Lendítés
 • Felállás
 • Felrántás
 • Nyomás
 • Szakítás
 • Guggolás

Miért érdemes részt venni a képzésen?

 • Szenvedély. A kettlebell edzés oktatása a szenvedélyünk. A minden egyes részletre történő odafigyelés, melyhez páratlan pedigré, valamint a legmagasabb szintű sztenderdekhez történő ragaszkodás társul, bebetonozta a StrongFirst vezető pozícióját a világ legjobb és legelismertebb kettlebell instruktori képzéseként.
 • Fókusz. A 3 nap során a 6 alapgyakorlatunkat tanítjuk meg. Ez lehetővé teszi, hogy minden jelölt finomítson a technikáján, valamint ezen gyakorlatok másoknak történő tanítására való képességén. Egyszerűen fogalmazva az SFG I képzés egyszerre keskeny és mély.
 • Alapelvek. A jelöltek nem csak a „kettlebelleket ismerik meg” az SFG I képzés során. Az SFG I instruktor jelöltek elsajátítják az erő alapelveit, valamint a kettlebellek használatának pontos módjait az erő fejlesztése, maximálása és fenntartása céljából. A StrongFirst a rendszer, a kettlebell pedig az eszköz.
 • Emberek. Az SFG I instruktori képzéseinket a világ legképzettebb, legtapasztaltabb kettlebell instruktorai tartják. Mindenkit, aki SFG Level I képzést tart, személyesen választott ki Pavel, vagy Brett Jones, Chief SFG.
 • Skálázhatóság. A StrongFirst kettlebell rendszer alkalmazható világklasszis sportolóknál, különleges osztagosoknál, focista anyuknál és nagyszülőknél egyaránt. Az alapok változatlanok függetlenül attól, hogy ki a tanuló. A 6 alapgyakorlat mellett számos különféle kapcsolódó kiegészítő gyakorlatot is tanítunk, melyeket felhasználhat a saját gyakorlásod, vagy mások oktatása során.
 • Mások tanítása. Az SFG egy instruktori képzés. A jelölteknek nem csupán meg kell felelniük bizonyos erő sztenderdeknek, valamint be kell mutatniuk megfelelő minőségben a gyakorlatokat, hanem annak demonstrálása is elvárt tőlük, hogy miként képesek ezeket az ismereteket megtanítani másoknak. Az „SFG” titulust nem lehet csak úgy megvásárolni – ezt ki kell érdemelni.
 • Az üzleted fejlesztése. Az SFG I kettlebell instruktori képzés a bolygó legelismertebb és legkeresettebb kettlebell instruktori képzése (a korábban már említett okokból kifolyólag). A kettlebell edzés nem csak egy divat – régóta jelen van, és nagyon sokáig fenn is fog maradni. Ahogy egyre többen és többen ragadnak kettlebellt életükben először, a StrongFirst instruktorok közössége révén meg fognak ismerkedni a legbiztonságosabb, leghatékonyabb instrukciókkal az edzésüket illetően.
 • Teszteld le magad. A legtöbben, akik részt vesznek a képzésen, azért teszik, hogy másokat taníthassanak, és fejlesszék az üzletüket személyi edzőkként és/vagy csoportos edzőkként. Azonban olyanok is nagyon sokan vannak a résztvevők között, akiknek nem célja a tanítás. Ők egyszerűen csak szeretnék letesztelni magukat, és meg akarják tudni, megvan-e bennük az, ami ahhoz szükséges, hogy az ember SFG-vé válhasson.
 • Csatlakozz a közösséghez. Többek vagyunk, mint csupán egy szervezet. Mi vagyunk a vas testvérisége. Többek vagyunk, mint személyi edzők gyülekezete. Az erő mestereinek nemzetközi közössége vagyunk, akiket összehozott és összetart az a hit, hogy az erőnek nagyobb célja van.

Az SFG egy rendkívül kimerítő képzés, mentálisan és fizikálisan egyaránt. A 25-30%-os bukási arány megszokott. Mivel az SFG instruktoraink a szakma legmagasabb csúcsát képviselik, készülj fel rá, hogy kemény kihívások elé leszel állítva. Ne vedd könnyen a felkészülésedet. Az alábbi alapgyakorlatok kapcsán kell teljesítened az elvárt szintet:

 • Lendítés (10 ismétlés oldalanként)
 • Dupla felrántás (5 ismétlés)
 • Nyomás (5 ismétlés oldalanként)
 • Dupla elülső guggolás (5 ismétlés)
 • Szakítás (5 ismétlés oldalanként)
 • Felállás (1 ismétlés oldalanként)
Súly
Kettlebell
Szakítás teszt
Férfiak
100 kg felett
28 kg
100/5 perc
Férfiak
68 kg és 100 kg között
24 kg
100/5 perc
Férfiak
68 kg-ig
20 kg
100/5 perc
Férfiak “Masters”
(50-64 évig)
20 kg
100/5 perc
Férfiak “Seniors”
(65 év felett)
20 kg
50/3 perc
Hölgyek
59 kg felett
16 kg
100/5 perc
Hölgyek
59 kg-ig
12 kg
100/5 perc
Hölgyek “Masters”
(50-64 évig)
12 kg
100/5 perc
Hölgyek “Seniors”
(65 év felett)
12 kg
50/3 perc

regisztráció

Következő lépés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

STRONGFIRST GIRYA 1
INSTRUKTORI KÉPZÉS

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST GIRYA 1.

A StrongFirst alapítója és elnöke, Pavel Tsatsouline több, mint egy évtizede fejleszti és finomítja a kettlebell instruktori képzést, valamint az edzési módszertant.

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST GIRYA 2.

Az SFG II képzés során minden jelöltnek újra kell vizsgáznia az SFG I gyakorlatokból – valamint még magasabb szintet kell elérnie az erő, a mozgáskészségek és az oktatás…

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST BODYWEIGHT

A saját testsúlyos gyakorlatokat ősidők óta alkalmazzák. A gimnasztika segítségével bámulatos testi erő építhető fel, a hozzá párosuló atlétikus, arányos testkompozíció pedig ennek természetes hozadéka.

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST LIFTER

Az SFL rendszerének megkülönböztető jegye mindenekelőtt az, hogy kipróbált, sziklaszilárd elvekre épül. Olyan elvekre, melyek már kiállták az idő próbáját, és amelyek már bizonyítottak az SFG keretei között.