StrongFirst magyarország

Pavel Tsatsouline hivatalos hazai képviselete

A Pavel Tsatsouline nevével fémjelzett STRONGFIRST rendszerét – korábban Russian Kettlebell Challenge ( RKC) – képviseljük, 2006-óta. Szervezetünk hazai alapítója és vezetője, Lakatos Péter Master oktató 2006-ban tett sikeres vizsgát Pavel Tsatsouline előtt, azóta szervezünk oktatói képzéseket, továbbképzéseket kettlebell, saját súlyos és barbell témakörben.

Az elmúlt években számos Pavel Tsatsouline könyvet adtunk ki a Jaffa Kiadó segítségével, ezzel is segítve a ma már több ezer főre növekedett hazai kettlebelles és funkcionális edzés közösséget a fejlődésben. Oktatóink szinte minden nagyobb településen megtalálhatók, és közvetítik hitelesen és magas minőségben a StrongFirst által képviselt magas minőségű, hatékony és változatos edzésmódszereket.

Oktatóink két évente kötelesek megvédeni diplomájukat, ilyenkor az instruktori szintjünknek megfelelően 1-3 napos programon mutatják be technikai, elméleti és oktatási teszt keretében tudásukat. Oktatói képzéseink fizikálisan és mentálisan is komoly kihívást támasztanak a résztvevők felé, többségük 1-2 éven át, oktatói segítséggel készül fel a programra, amely során nem ritka 30%-os bukási ráta.