Szintek

Szintek

MASTER SFG

Ezen szintű oktatók jogosultak egyedül arra, hogy önállóan oktassanak bármely szintű SFG képzés keretén belül. Mint Master SFG, olyan elhivatottságot, erőt, vezetői képességeket prezentált, hogy meghivást kapott a legmagasabb szintű oktatók közé.

SENIOR SFG

A második legmagasabb oktatói pozíció, kizárólag Pavel kinevezése alapján.

SFG I INSTRUKTOR

Magas szakmaiságot mutatott be az alapgyakorlatok esetén, és alkalmas arra, hogy másoknak is hatásosan mutassa be és tanítsa meg a Kettlebell gyakorlatok. Az SFG instruktorokat 2 évente teszteljük újra, jellemzően RKC instruktori rendezvények keretében, résztvevőként vagy asszisztens instruktorként.

SFG II INSTRUKTOR

Az SFG2 szintű instructor jogosult arra, hogy magasabb szintű Kettlebell gyakorlatokat tanitson, mivel StrongFirst Girya level II kurzus keretében elsajátitotta, és vizsgát tett ezekből. A képzés során a prevenció és a korrekciós eljárásokkal is megismerkedett.

SFG TEAM LEADER

Ez a pozició kizárólag meghivás alapján szerezhető meg. Az SFG Team Leader nem csak a Kettlebell gyakorlatok bemutatásában mutatott be átlag feletti erőt, de kiváló oktató is. Az Team Leader jogosult az instruktori képzés keretén belül önállóan is oktatni.