STRONGFIRST LIFTER

STRONGFIRST LIFTER

STRONGFIRST LIFTER INSTRUKTORI KÉPZÉS

Az SFL rendszerének megkülönböztető jegye mindenekelőtt az, hogy kipróbált, sziklaszilárd elvekre épül. Olyan elvekre, melyek már kiállták az idő próbáját, és amelyek már bizonyítottak az SFG keretei között. Az SFL ugyanazon elvek alapján működik, szervesen illeszkedik az SFG filozófiájához. A két eszköz, a barbell és a kettlebell az elvek tekintetében abszolút mértékben kompatibilis. A rendszer kidolgozásában Pavel mellett a kiváló Master SFG, a barbell szakértője, Dan John is részt vett.

Eszköztárunkban számos regressziós és progressziós gyakorlat megtalálható, rávezető lépések és a szükségszerű nehezítések, amelyeket instruktoraink sikerrel használnak saját edzéseiken és tanítványaikkal folytatott munkájukban egyaránt. Instruktoraink magabiztosan alkalmazzák a tudományos edzésprogramok mesterfogásait. Megtanítjuk, hogyan kombináld a nehéz emeléseket a kettlebell, illetve a saját testsúlyos edzés módszereivel.
Mindezek mellett képzésünkön számos korrekciós gyakorlat, edzéselméleti fogódzó szerepel a tananyagban.

Tananyag:
Erőemelő fogásnemek:
• Guggolás
• Fekvenyomás
• Elemelés (Deadlift), hagyományos és szumó stílusban

Kiegészítő gyakorlatok:
• Elölguggolás
• Zercher guggolás
• Jó reggelt gyakorlat
• Katonai nyomás
• Fekvenyomás-variációk

regisztráció

Következő lépés

STRONGFIRST LIFTER INSTRUKTORI KÉPZÉS

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST GIRYA 1.

A StrongFirst alapítója és elnöke, Pavel Tsatsouline több, mint egy évtizede fejleszti és finomítja a kettlebell instruktori képzést, valamint az edzési módszertant.

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST GIRYA 2.

Az SFG II képzés során minden jelöltnek újra kell vizsgáznia az SFG I gyakorlatokból – valamint még magasabb szintet kell elérnie az erő, a mozgáskészségek és az oktatás…

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST BODYWEIGHT

A saját testsúlyos gyakorlatokat ősidők óta alkalmazzák. A gimnasztika segítségével bámulatos testi erő építhető fel, a hozzá párosuló atlétikus, arányos testkompozíció pedig ennek természetes hozadéka.

INSTRUKTORI KÉPZÉS

STRONGFIRST LIFTER

Az SFL rendszerének megkülönböztető jegye mindenekelőtt az, hogy kipróbált, sziklaszilárd elvekre épül. Olyan elvekre, melyek már kiállták az idő próbáját, és amelyek már bizonyítottak az SFG keretei között.